Mini Magdalenes

Recepta

L’altre dia vam preparar unes mini magdalenes pels tres Reis Mags i sembla que els van agradar!

Són una bona dosi d’energia extra! 

Ingredients

  • 150g de farina d’espelta integral

  • 125g de mantega bio

  • 150g de sucre de coco

  • 2 ous

  • 2 cullerades de llet de civada

  • 1 cullaredeta de llevat en pols 

Preparació

Barreja el sucre i els ous. Afegeix la farina i el llevat tamisat. Escalfa la mantega fins que estigui tova o líquida i incorpora-ho a la barreja. 

Deixa-ho reposar 30 minuts a la nevera. Escalfa el forn a 200 graus. 

Posa la massa en motlles petits de magdalenes i posa-ho al forn a 180 graus entre 10 i 15 minuts. 

Queden dolcetes!!! Nyaaam!!! 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca