CACAO FRAPPÉ

Receta

CACAO FRAPPÉ

Para los días de calor y de energía baja, este frappé os irá fantástico!

Fresquito, buenísimo y sin azúcares refinados!

Ingredientes

  • 1/2 vaso de café
  • 2 cucharadas de cacao en polvo 100%
  • 1 vaso de leche de avellanas
  • 3 dátiles Medjool
  • 1/2 cucharadita de canela
  • 1/2 cucharadita de cardamomo en polvo
  • 6-8 hielos

Preparación

Pon todos los ingredientes en la trituradora. Triturar unos segundos y sirve en un vaso frío!

Tómate tu tiempo, disfrútalo!

Y después, actívate !!

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca