Púding de Xia, Civada i Cacau

Recepta

Us comparteixo un dels meus esmorzars preferits! 

És un esmorzar energètic, nutritiu i deliciós! La xia és una font de proteïnes i fibra, i la civada és rica en hidrats de carboni d’absorció lenta, per això pots passar tot el matí sense tenir la sensació de gana. També és ideal per les nenes i nens, és complet i sense sucres refinats!

Ingredients

  • 2 plàtans madurs
  • 350ml de llet d’avellanes
  • Una cullaredeta de cacau en pols 100%
  • 2 cullerades de xia
  • 3 cullerades de flocs fins de civada

Preparació

 El dia abans tritura els plàtans, amb la llet d’avellanes i el cacau. Un cop triturat afegeix la xia i la civada. Remena-ho bé, tapa-ho i guarda-ho a la nevera tota la nit.

Al matí serveix el púding en un bol i posa-hi els toppings que t’agradin: nibs de cacau, avellanes, làmines de coco, gerds, nabius,…

Disfruta’l!

El pots guardar a la nevera durant 2-3 dies. 

Si el prefereixes més espès posa-hi més xia i civada; si el prefereixes més líquid posa’n menys. 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca