PIRULETES DE CARBASSA

Recepta

Com ens agrada aquesta recepta!!!

Queden esponjoses… nyam!!

Prova-les amb el format que vulguis: donuts, magdalenes,…

Bon profit!!!

Ingredients

  • 200 g de carbassa cuita al forn
  • 3 ous
  • 80 ml de xarop d’auró
  • 80 ml d’oli d’oliva
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1/2 culleradeta de nou moscada
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 140 g de farina d’ametlla
  • 40 g de farina de fajol (o de civada)
  • 40 g de farina d’espelta (o de civada)
  • 1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi
  • 60 g de xocolata negra (opcional)

Preparació

Escalfa el forn a 190º. Talla la carbassa a rodanxes i treu-li les llavors. Posa-la en una safata de forn i unta-la amb oli per les dues cares. Cou-la durant uns 30 minuts i deixa refredar.

Encén el forn a 180º. En un bol tritura la carbassa, els ous, el xarop d’auró, l’oli d’oliva, la canyella, la nou moscada i la sal. En un altre bol barreja la farina d’ametlla, la farina de fajol, la farina d’espelta i el bicarbonat. Ajunta les dues barreges i remena-ho bé. 

Posa la massa en un motlle de muffins o donuts prèviament untat amb oli de coco o mantega. 

Cou-los durant uns 20 minuts. Deixa’ls refredar.

Si vols que sigui en format piruletes posa-hi una canya o pal i tira-hi xocolata desfeta per sobre.

De totes maneres us haig de confessar que queden més bones sense la xocolata, perquè són taaan gustoses!!

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca