PASTÍS DE PLÀTAN I XOCOLATA
Quina delícia de pastís!! Nyaaam!! I sense gluten! 🤤
Ja portem unes quantes vegades fent-lo perquè ens encanta!!
🎁 Us regalo la recepta perquè també el pogueu disfrutar!
Ingredients
- 85g de xocolata negra (mínim 80%)
- 100g de mantega bio
- 60g de sucre de coco
- 3 ous
- 3-4 plàtans madurs (com més madurs millor!)
- 85g de farina d’ametlla
- 65g farina d’arròs
- Un pessic de sal
- Una cullaredeta de llevat en pols bio
- 1/2 cullaredeta de canyella
- Grapat de nous (opcional)
Preparació
Tritura la xocolata negra a trossets molt petits i reserva.
Barreja la mantega, el sucre de coco, els ous i els plàtans. Després afegeix la farina d’ametlla, la farina d’arròs, la xocolata, la sal, el llevat i la canyella. Barreja-ho tot bé fins aconseguir una massa homogènia.
Omple els motlle del pastís. Per sobre pots decorar-los amb trossets de nous.
Posa-ho al forn uns 30 minuts.
Deixa refredar sobre una reixa i llestos.
Bon profit!!!