PASTÍS DE PLÀTAN I XOCOLATA

Recepta

PASTÍS DE PLÀTAN I XOCOLATA

Quina delícia de pastís!! Nyaaam!! I sense gluten! 🤤

Ja portem unes quantes vegades fent-lo perquè ens encanta!!

🎁 Us regalo la recepta perquè també el pogueu disfrutar! 

Ingredients

  • 85g de xocolata negra (mínim 80%)
  • 100g de mantega bio
  • 50g de sucre de coco o 60g de pasta de dàtil
  • 3 ous
  • 3-4 plàtans madurs (com més madurs millor!)
  • 85g de farina d’ametlla
  • 65g farina d’arròs
  • Un pessic de sal
  • Una cullaredeta de llevat en pols bio
  • 1/4 cullaredeta de bicarbonat de sodi
  • 1/2 cullaredeta de canyella
  • Grapat de nous (opcional)

Preparació

Tritura la xocolata negra a trossets molt petits i reserva. 

Barreja la mantega, el sucre de coco, els ous i els plàtans. Després afegeix la farina d’ametlla, la farina d’arròs, la xocolata, la sal, el llevat i la canyella. Barreja-ho tot bé fins aconseguir una massa homogènia. 

Omple els motlle del pastís. Per sobre pots decorar-los amb trossets de nous. 

Posa-ho al forn uns 30 minuts.

Deixa refredar sobre una reixa i llestos.

Bon profit!!!

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca