Pastís de carbassa

Recepta

Voleu una mica de pastís?

Fa dos dies va ser el meu aniversari i em fa il•lusió compartir-vos la recepta d’un PASTÍS DE CARBASSA!

Ens agrada tant que l’hem fet un munt de vegades, fins i tot en format magdalenes!!!

I n’he millorat la recepta inicial!!! Queda boníssim!!!

Bon profit!!! 

Ingredients

  • 200 g de carbassa cuita al forn
  • 3 ous
  • 80 ml de xarop d’auró
  • 80 ml d’oli d’oliva
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1/2 culleradeta de nou moscada
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 140 g de farina d’ametlla
  • 40 g de farina de fajol
  • 40 g de farina d’espelta
  • 1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi
  • 60 g de xocolata negra
  • 25 g d’avellanes crues

Preparació

Escalfa el forn a 190º. Talla la carbassa a rodanxes i treu-li les llavors. Posa-la en una safata de forn i unta-la amb oli per les dues cares. Cou-la durant uns 30 minuts i deixa refredar.

Encén el forn a 180º. En un bol tritura la carbassa, els ous, el xarop d’auró, l’oli d’oliva, la canyella, la nou moscada i la sal. En un altre bol barreja la farina d’ametlla, la farina de fajol, la farina d’espelta i el bicarbonat. Ajunta les dues barreges i remena-ho bé. Tritura la xocolata fins que quedin trossos petits i afegeix-los a la massa. 

Posa la massa en un motlle rodó prèviament untat amb oli de coco o mantega. Tritura les avellanes a trossos petits i posa’ls per sobre. 

Cou el pastís durant 20-25 minuts. Deixa’l refredar i ja el tens llest!

També es pot fer en format magdalenes! 

 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca