Galetes d’ametlla

Recepta

Com m’agrada compartir amb la Mel petites estones a la cuina!  

Aquestes galetes d’ametlla són molt bones i no porten ni blat ni sucres refinats! Perfectes per emportar a l’escola o per berenar!

Ingredients

  • 125g de mantega bio

  • 150g de farina de civada o fajol 

  • 50g de sucre de coco

  • 100g de farina d’ametlla

  • Una cullaredeta de canyella

Preparació

Barreja tots els ingredients i forma una bola. Deixa-la a la nevera entres 10 i 20 minuts. 

Amb un rodet estén la massa i amb uns motlles talla formes de mig cm de gruix. Delicadament posa-les a una safata de forn i cou-les a 180 graus durant uns 10 minuts.

Quan s’hagin refredat guarda-les en un pot hermètic; es conserven uns 3-4 dies.

Bon profit!

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca