DONUTS CARROT CAKE!!! 🥕🥕
Són espectaculars!!! 🔝
Tenen una textura esponjosa que es desfà a la boca i la cobertura li dona un toc cremós boníssim!!
Juntes hem trencat els ous, hem pesat i barrejat els ingredients, hem remenat i hem posat la massa al motlle de donuts!
Són increïbles les observacions i reflexions que fa mentre cuinem! S’adona i verbalitza com la farina no s’enfonsa quan la tirem a sobre d’una barreja densa i des de que ho va descobrir sempre s’hi fixa: 👀 Mira mama no s’enfonsa!
📣T’animes a fer-los???
👉🏽Si no tens motlle de donuts pots fer la mateixa recepta en format pastís!
Ingredients
Per la massa:
- 150g de farina d’espelta integral
- 60g farina d’ametlla
- 1 cullaredeta de canyella
- 1 cullaredeta de llevat en pols
- 1/2 cullaredeta de bicarbonat
- 1/4 de cullaredeta de sal
- 3 pastanagues mitjanes
- 2 ous
- 150ml d’oli d’oliva
- 80ml de xarop d’auró
Per la cobertura:
- 130g de crema de formatge bio
- 40g de sucre de coco
- 1/2 culleredeta de vainilla en pols
Preparació
Escalfa el forn a 180º. En un bol barreja la farina d’espelta, la farina d’ametlla, la canyella, la llevadura, el bicarbonat i la sal.
En un altre bol barreja la pastanaga ratllada molt petita, el xarop d’auró, l’oli i els ous.
Ajunta-ho tot, remena-ho bé i posa la massa al motlle. Intenta no omplir-ho fins a dalt, deixa un petit espai perquè després s’inflen.
Posa-ho al forn 15-20 minuts.
Mentrestant prepara la cobertura barrejant la crema de formatge, el sucre de coco i la vainilla.
Quan els donuts ja s’hagin refretat unta’ls amb la cobertura i posa per sobre unes nous trossejades.
Disfruta’ls!