COCA DE POMA

Recepta

Tardes boniques de tardor; bassals, olor de llar de foc, galtes fredes, cels ataronjats i coca de poma.

Ingredients

  • Una massa de pasta de full
  • 4 pomes 
  • 1 grapat de pinyons
  • 5 cullerades de sucre
  • Canyella ( opcional )

Preparació

Extén la massa, doblega els costats, punxa la massa amb una forquilla i posa una cullerada de sucre per sobre. 

Pela i talla les pomes a trossos. Posa els trossos per sobre, tira el sucre restant, la canyella i els pinyons. 

Posa-ho al forn uns 45-50 minuts. 

Gaudeix del moment! 

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca